divendres, 9 de novembre del 2012

Tercera Campanya d'excavació arqueològica al Campament dels Soldats d'Artà

 



Dins el projecte general de recerca iniciat per l'associació d'Amics del Campament dels Soldats, aquesta associació ha promogut dues campanyes d'excavació arqueològica. Per assolir els objectius marcats l'associació organitza, els dies 1 a 8 de desembre vinents la tercera campanya d'excavació arqueològica al Campament. Es tracta d'una iniciativa de recerca única a les Illes Balears i capdavantera a l'Estat Espanyol consistent en aplicar la metodologia arqueològica a les restes físiques de la repressió franquista dels anys 1940.



En aquesta ocasió, i després de concloure l'excavació a l'exterior de la cuina del campament, ens plantegem excavar el solar on les fotografies antigues indiquen que es trobava la caseta de l'oficial responsable del destacament de soldats que custodiava els presos.



Les tasques es realitzaran amb el suport de voluntaris i amb un pressupost mínim ja que l'associació no ha rebut subvencions de cap tipus. No obstant volem agrair tant el Parc de la Península de Llevant com l'Ajuntament d'Artà que col·laboren en la logística de l'excavació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada